Чанта, плажен чадър и награда фотоапарат за незабравимо лято

Чанта, плажен чадър и награда фотоапарат за незабравимо лято
15 юли 2014
Отпуските наближават, а с тях и нуждата от нова придобивка – бански, плажна чатна, нова джаджа, дори кабриолет. За тези мечти са необходими средства.


Точно затова Alpha Bank България пуска специална промоция по кредитните си карти. До 16 август 2014 кредитните карти Visa Classic, Visa Gold и MasterCard Standard се предлагат от Alpha Bank без такса за издаване и без годишна такса поддръжка завинаги. И нещо повече – с тях имате достъп до допълнително финансиране при минимални разходи, които се дължат само в случай, че картата се използва.
За всички, пристрастени към ваканциите, от Alpha Bank България са приготвили още едно безценно предложение. Всеки, който в периода до 16 август 2014 направи транзакции с картата си на минимална обща стойност 200лв ще участва в томбола за 10 фотоапарата Nikon Coolpix S3500.
За повече информация служителите на Alpha Bank са на разположение на телефон 0800 19 222, както и в офисите на банката в страната. А най-нетърпеливите могат да се усведомят за всички вълнуващи предложения на Alpha Bank на loanadvisor.eu.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.