Да на здравословното хранене

Да на здравословното хранене
17 юли 2014
Освен като страната на виното, сиренето и романтиката, Франция отдавна се е превърнала в международен символ на изящество и финес, а французойките – в красиво превъплъщение на всичко това.


Истина е, че ако се разхождате по улиците на страната, дала най-много модни дизайнери и парфюмиери на света, очите ви ще се наситят от гледката на фини дами с des tailles petites.
Френската диета не е толкова режим на хранене, колкото начин на живот. При нея няма нужда да броите калориите, а шоколадът, виното и сиренето са широко препоръчвани. Храната от Франция е толкова популярна по света, че дори големите международни вериги я включват в менюто си. Наскоро това се случи дори в McDonald’s.
Новият им сандвич McBaguette се приготвя с класическа френска багета, изпечена на камък - последна тенденция в кулинарията. Предлага се в два различни варианта – с телешко или пилешко месо, и съдържа селекция от отбрани зеленчуци – домати, краставици, лук, свежа салата айсберг, рукола, и ароматни, леки сосове. За да е оптимално леко хапването ви, можете да съчетаете багетата в МакМеню със свежа градинска салата и минерална вода.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.