Добрият Самарянин 2015

Добрият Самарянин 2015
4 май 2015
Вече се приемат номинации за годишните награди Добрият Самарянин 2015. Пощенската кутия на доброто е официално отворена за получаване на номинации на хора, притекли се на помощ на други, изпаднали в тежка ситуация или беда.


Възможността за номиниране ще продължи до 4 ноември, включително, а церемонията по връчването на годишните награди Добрият Самарянин е планирана за 11 декември.

"Взе ли доброто със себе си... и днес?“ е въпросът, който тази година ще провокира хората да се възползват от всеки удобен момент, за да добротворстват. Крилати фрази за доброто, окачени на арт инсталации в различни старозагорски обекти, ще ни хвърлят в позитивни размисли и същевременно с това ще подканват граждани да разказват за актове на добротворство, на които са станали свидетели скоро. Първият такъв обект за набиране на истории, който партнира в инициативата, е книжарница Приятели. Номинации се приемат и онлайн на адрес: www.samaritans.bg/dnes.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098