Частна колекция

Частна колекция
23 декември 2009
Вместо с януарски брой тези дни нашите приятели от списание 1 ни изненадват, при това – доста приятно, с първата си книга.


Заглавието – 02-09 Събрани съчинения и събития, подсказва точно какво да очакваме, а именно най-добрите моменти от първите 7 години на изданието плюс доста визуален материал от майстори зад камерата като Мисирков/Богданов и Bliss. Първата част на луксозното издание включва едни от най-силните и емблематични материали на сериозни автори като Ина Григорова, Богдан Русев и Веселин Трандов, а втората събира на едно място в текст и снимки всички събития, които списанието е организирало досега – акции, партита, изложби, концерти, както и тематичните Sofia Dance Week, Sofia Design Week и Sofia Architecture Week. Обемът е точно колкото и на списанието – 400 красиви страници, отпечатани на рециклирана хартия, а двуезичното съдържание – заявка традицията да продължи и на страниците на списанието от следващата година.

Книгата 02-09 Събрани съчинения и събития е в редакцията на списание 1, Склада, магазин БИОМАГ, Orange, книжарници Книгомания и Mall of Sofia; 29,90лв


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.