Лятото е по-дълго с Мood for food Street Fest

Лятото е по-дълго с Мood for food Street Fest
16 септември 2019
Иска ви се лятото да е вечно? И на нас така, затова го удължаваме с най-летния уикенд за годината. От 20 до 22 септември на Малката главна (ул. Райко Даскалов) второто издание на Mood for food Street Fest ще те накара да забравите за наближаващата есен.


Ще можете да хапнете като на почивка, без да се притеснявате за лятното си тяло. Изборът ще е почти безкраен - вкусни бургери, мексикански такоси, народна кухня или пък, за да е още по-лятно – изкушаващи морски дарове.

Но какво е лято без нещо освежаващо? Mood for food ще ви сервира свежи коктейли, крафт бира и разбообразие от сладоледи. Ще има дори и работилница за перфектното смути.

И все пак, ако не искате да разваляте линията си, фестът е запасен с най-различни здравословни и био предложения. За най-ентусиазираните ще има дори работилница за кето бонбони.

Лятното усещане няма да е пълно без музикален съпровод, затова Mood for food ви е подготвил по нещо специално за петъчната и съботната вечер. На 20 септември настроение ще внесат Rudi, Duli, Muden I KukuSheff, а на 21 септември застъпват великите Ъпсурт.

Очакваме ви в Пловдив да изпратим лятото подобаващо и да се запасим с топли емоции за есента.

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриете на moodforfood.bg.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.