• На плажа с Мента Пещера

  23 юли 2018

  Някой каза, че истинското, слънчево и бездъждовно лято ще дойде през август, а ние му вярваме повече, отколкото на синоптиците - защото така ни се иска и защото е време най-после и тази година да настане моментът за мента на плажа.
 • Absolut събра на една сцена братя Аргирови и Stefan Obermaier

  21 септември 2017

  Тримата изпълнители представиха първата колаборация от инициативата на Absolut #дасечувамеповече и изпълниха нов ремикс на култовото парче
  Гот е
  .
 • #smartsaving с интуитивен дизайн и 50лв бонус лихва

  28 август 2017

  Да се пазарува онлайн е удобно, а и по-изгодно – често ползваме добри отстъпки от търговците и харчим само за предварително набелязани стоки. Оказва се, че пестенето онлайн също има своите предимства – става лесно и ни осигурява спокойствие и днес, и утре.
 • Първи ресторант wagamama в България

  17 февруари 2017

  С отварянето на първия си ресторант у нас през март 2017 международният бранд wagamama ще предлага прясно приготвени ястия, вдъхновени от азиатската кухня, които са предпочитани от ценителите на вкусната храна в цял свят.
 • Преоткрий смартфон фотографията с новия Huawei P9 в синьо

  16 ноември 2016

  Вероятно вече сте чули от приятели, че има един телефон на Huawei, който снима убийствено, защото е разработен съвместно с легендарната марка Leica. Ето го пред вас – Huawei P9.
 • Пусни хвърчило, подай лапа

  27 юни 2016

  Благотворителната акция в помощ на бездомните животни за втора поредна година ни подканя да отворим сърцата и джобовете си за една добра кауза. На 2 юли от 10:00 отново сме в парка под Младежкия хълм в Пловдив с поглед, устремен нагоре.
 • Move Week 2016

  23 май 2016

  Тази година европейската седмица на физическата активност се провежда през пролетта, а ние я приветстваме като навременен съюзник в борбата ни с последствията от дългата зима върху нашите фигури.
 • Близо 300 фена се включиха в Stay True Story

  28 април 2016

  Близо 300 души се включиха в литературния експеримент на Ballantine’s - Stay True Story, в който 11 популярни български автори издирваха интересни лични сюжети, за да ги превърнат във вдъхновяващи истории.
 • Интерактивен екран излъчва Шампионска лига, само ако хората гледат заедно

  21 април 2016

  Ако осминафинал за Шампионската лига не е достатъчен повод да се съберете с приятели, Heineken ви дава още един. Интерактивният екран The Jigsaw, намиращ се в центъра на София, e с размери 9 х 6 метра, перфектна картина и може да ви направи част от истинско шампионско изживяване за полуфинала на турнира.
 • Heineken® прави първото в света селфи от космоса

  9 ноември 2015

  За да отбележи партньорството си с емблематичния франчайз на Джеймс Бонд, Heineken® обяви първото в света селфи от космоса. Така нареченото "spyfie" беше снимано на ексклузивно събитие с повече от 200 присъстващи в Хувър Дам, Невада, САЩ.
 • Идеите на младите хора за нови културни политики

  29 септември 2015

  Конкурсът Идеите на младите хора за нови културни политики е за иновативно мислещи млади хора на възраст от 16 до 30 години.
 • Европейския ден на езиците

  23 септември 2015

  На 26 септември се чества Европейският ден на езиците. Целта на празника е да насърчи изучаването на чужди езици в Европа във всяка възраст, не само в училищата, но и извън тях.
 • Move Week

  15 септември 2015

  Move Week тази година е от 14-ти до 27-ми септември. Основните акценти на програмата са градска среда, алтернативни спортове и дейности с младите хора.
 • Flashmove

  11 септември 2015

  BG Бъди активен включва България в пан европейско танцово събитие - Flashmove, по повод откриването на европейската седмица на физическата активност и спорт Move Week.
 • Стара хартия за нова книга

  28 август 2015

  На 5 септември от 10:00 на пл. Стефан Стамболов, пред Община Пловдив за първи път в града ще се проведе детският празник Стара хартия за нова книга.
 • Йога на Плажът на Марица

  12 август 2015

  Плажът на Марица беше открит преди броени дни, но инициативите там се увеличават лавинообразно (или по-подходящо в случая е да кажем цунами-образно).
 • Наслади се на залеза с почти непознати на неподозирано място в града

  31 юли 2015

  Васил Щерев е откривател на градски оазиси и приключения по софийските потайности. Вдъхновен от платформата #strongbowmap, той ни разказва за своите градски оазиси, откъдето започва вечерта му с приятели.
 • Плажът на Марица

  28 юли 2015

  На 2 август от 18:00 между Пешеходния мост и моста на Панаира (бул. Марица 104), ще бъде официалното откриване на Плажът на Марица.
 • Конно състезание по издръжливост в Копривщица

  23 юли 2015

  Няма по-добро място за прекарване на уикенда от прохладна възрожденска Копривщица, известна със своя автентичен архитектурен стил и превърнала се във вдъхновение за великите поети Димчо Дебелянов и Любен Каравелов. 
 • Образователен курс Пловдив онлайн

  10 юли 2015

  Всички лекции от сесията Образователен курс Пловдив вече могат да се гледат и онлайн в YouTube и на сайта на фондацията.