Ориентирай се

Ориентирай се


26 ноември 2010
Ние в Програмата не обичаме да тъпчем на едно място. Затова подготвихме една нежна промяна на удобствата на programata.bg – две нововъведения, които ще направят сайтът по-ефективен и полезен.


Заедно с едни от българските онлайн лидери – bgmaps.com, стартираме съвсем нова и изключително удобна система за намиране на местата, включени в сайта, на картата на вашия град, както и какво най-близо е наоколо.
Те ще ви посочат абсолютно точното местоположение на всеки един значим обект в София, Варна, Пловдив, Бургас и Стара Загора – независимо дали става въпрос за голяма художествена галерия, музикалният ъндърграунд клуб встрани от центъра или пък съвсем новото кино в току-що отворилия врати мол. Благодарение на разработената от BgMaps нова система, можете да видите и доста друга допълнителна информация – изберете някоя от разположените над картата икони и ще можете мигновено да видите имената и точните адреси на най-близките пет кина, театри, клубове, барове или ресторанти. Подсказките са оборудвани с активни линкове към сайта на Програмата, за да можете бързо да изберете точния ресторант или музикален клуб, към които да се насочите след края на театралната постановка, например.

Това не е всичко! Тъй като сме наясно, че едно от най-популярните развлечения за модерния градски човек е киното, а пък той няма много време за губене, се погрижихме да допълним инфото за всеки филм и визуално.  Кликнете на най-новата екшън продукция с непобедимия Слай Сталоун в главната роля или пък на новата арт приумица на Уди Алън и първо ще можете да гледате трейлъра, след което да прочетете нашето забавно и обективно ревю за него.

Желаем ви още полезни и забавни моменти с печатната или онлайн версия на Програмата – и не забравяйте да отправяте към нас своите препоръки, коментари, благодарности, недоволства.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.