Какво става наоколо?

Какво става наоколо?


13 октомври 2011
Представяме ви Програмата Mobile – нашето суперудобно мобилно приложение за култура и забавления. Засега приложението е за телефони с Android, но съвсем скоро ще е готово и за iPhone.


И тъй като концепцията на Програмата винаги е била да бъде безплатно издание, за мобилното ни приложение също няма да поискаме нито стотинка.
Програмата Mobile съчетава функционалностите на новото поколение умни телефони с Android с ефективността на един истински мобилен гайд за събитията и местата за култура и забавления в петте най-големи български града. Използвайки възможностите на телефоните за локализиране по място и време, чрез Програмата Mobile читателите моментално ще могат да се ориентират къде да гледат последния 3D филм в близките два часа или 20 минути или да изпият свежо питие на две крачки разстояние.
Програмата Mobile отговаря на двата вечни въпроса на хората, които обичат да се забавляват: ако е “къде да отидем”, то отговорът е “на картата” – спрямо местоположението си в момента потребителят получава детайлна информация и снимки за най-близките места в радиус от 1км (кина, театри, заведения) и подробно инфо за събитията в тях. Ако въпросът е “какво да правим”, отговорът е какво “започва скоро” – информация за започващите в рамките на следващите до 2 часа събития във всеки от петте града (София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора).
Освен детайлната и структурирана информация за културните събития и забавленията Програмата Mobile доставя моментално цялото съдържание на изданието – интересни статии, интервюта с градски герои, както и информация по категории за най-новите и интересни събития и места в града. При това в двуезична версия на български и английски.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.