ParkLive 2012

ParkLive 2012


6 - 7 септември 2012
С първите си две издания ParkLive показа, че в София има публика за интересни качествени електронни артисти, които не са задължително с мейнстрийм звучене. Организаторите, към които тази година се присъединиха и Ялта, обещават две сцени и качествена селекция от артисти, които ще запазят заряда и атмосферата на ParkLive от предишните му две издания.


ParkLive отново ще предложи на родните меломани разнороден лайнъп от големи и утвърдени имена като Пит Тонг, Basement Jaxx, Хенрик Шварц и Herbaliser и едновременно с това едни от най-интересните нови електронни формации, появили се през последните години – Submotion Orchestra, Debruit, Ben Westbeech. С тази селекция ParkLive доказва отново силата си да подбира качествени артисти с ново, алтернативно и завладяващо звучене.
Сред новите имена, които ще направят дебюта си у нас на ParkLive са носителите на британската наградата Best Dance Act Basement Jaxx. Те ще запишат първо си участие в България с диджей сета на Феликс Бъкстън и Саймън Ратклиф.

Билети от:


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.