Radar Festival Beyond Music

Radar Festival Beyond Music


9 - 11 август 2019
Галерията е ангажирана през втората седмица на месеца, когато музиката се среща с други изкуства за шеста година под логото Radar.


На 9 август в 19:30 барабанистът Стефан Горанов светва към проекта си Gorafunk, който съчетава джаз, вдъхновен от историята Frost and Fire на Рей Бредбъри, с гласа на Сетаре Нафиси; после в 21:00 започва да се носи дръменбейс от Omori, а час по-късно с аудио-визуален пърформанс влиза гръкът Панделис Диамантидес. В 19:30 на 10 август в представлението Mixing Vanity главен герой е суетата, предизвикана в джаз, електро, театрална, модна и видеоарт среда; в 21:00 Виктор Проданов а.к.а xDEx експериментира със звуци, а в 22:00 Амели Душоу и Марко Монфардини сблъскват електронна музика и визуално изкуство. Последният ден, 11 август, се пада на скандинавеца Антон Егер, който пълзи с микс от електроника, насечени бийтове и ретро препратки от 80-те в 22:00, след серия от модни и музикални лекции в чайната The Social Teahouse.

Варна, Градска художествена галерия, 9-11 август, 19:00, 5-45лв от radar-festival.eu· Варна · Бургас
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098