Reel Feel

Reel Feel


15 октомври 2010 - 25 ноември 2010
Можем да гледаме на нюйоркчаните Kon & Amir като на раздвоен Индиана Джоунс – виртуоз в намирането на забравени фънк, соул, диско и хип хоп съкровища от 70-те и 80-те, които двамата изравят от старите мазета на Бронкс, Бруклин и Куинс. След това със страст ги изтупват от прахта и ги представят на култовите си партита в космополитния град. Обитавайки телом съвремието и духом миналото, Kon & Amir идват директно от Ню Йорк като качествени проводници на уникална музика и като източници на опит, биография, идеи и любопитни истории. Ще ги чуем зад пулта и в открита среща с публиката на фона на специална тематична селекция на Future Shorts – I NY на 15 октомври в Sofia Live Club. Отскочете до programata.bg и reelfeel.bg, за да разберете как можете да спечелите билети за събитието.


По-нататък, на 6 ноември, Reel Feel ще продължи с концерт и среща с един от феноменалните съвременни женски гласове и любимка на родната публика – Алис Ръсел, и човека, който е от основните виновници за музиката й – TM Juke.
Третото обявено парти пък е на 25 ноември, когато ще се запознаем на живо с легендата Quantic и новия му проект Quantic & His Combo Barbaro, вдъхновен от латиноамериканската музика и включващ таланти от Панама, Бразилия, Перу и Колумбия.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.