Капана Фест

Капана Фест


29 май 2015 - 1 юни 2015
Капана фест е тридневен фестивал с културен характер, в който ще се слеят разнородни форми на изкуството – от музика и танци, през кино и литература, до базар на занаята, ърбън арт и активна социална благотворителност. Централния квартал ще се превърне в лабиринт на изкуствата и ще постави Пловдив до културни и екзотични центрове като Барселона, Лисабон и Истанбул.


Откриването на фестивала ще направят проект Българи с участието на знаменитата Янка Рупкина. Нейният мистичен глас ще се слее с хип-хоп бийтове, а резултата – отидете да чуете сами. След нея ще се появят момчетата от Acoustic Corporation, които ще обработят етно ритмите във фънк и браз. За финал на първата вечер ще можете да видите пловдивската група Freestyle.

Капана не само ще звучи, но и ще твори. Основната дейност ще бъде рисуването, а идеята е да се внесе колкото се може повече цвят. Освен върху платна, ще се рисува и върху обувки и хладилници. Капана фест е уличен фестивал, а без какво не може уличния фестивал? Без улични художници! Най-добрите артисти в страната, Nasimo и Stern имат задачата да запазят духа на квартала със своето изкуство.


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.