Solar Summer 2015

Solar Summer 2015


25 юли 2015 - 22 август 2015
Вече 12 издания, Solar Summer следва традиционната лятна логика - 7 поредни парти уикенда в обявения за един от 7-те най-добри плажни клубове в света -  Cacao Beach в Слънчев бряг.


Програмата на Solar Summer за 2015 е вече готова – грандиозните купони започват на 25 юли вечерта и окупират плажа всеки уикенд до 22 август.
Началото, съвсем очаквано, е ударно – откриващото парти на 25 юли в Cacao Beach е поверено в ръцете на на една от най-значимите фигури в света на електронната музика - Fatboy Slim. До него ще застане колегата му от Холандия Franky Rizardo, така че се пригответе за ударна парти вълна.
Другите горещи акценти от Solar Summer 2015 са гостуването на Dubfire и Carlo Lio на 31 юли, както и Marco Carola на 1 август. Техно щафетата ще бъде предадена на Chris Liebing и Nicole Moudaber, които ще окупират пулта на 7 август. Fedde Le Grand ще има удоволствието да развее отново българския трибагреник при изгрев слънце на 15 август, а за качествения саунд в предпоследния уикенд ще се погрижи Hot Since 82. Парти страницата на лято 2015 ще затвори Victor Calderone на 22 август. Неизменна част от програмата ще бъдат и резидентите на Yalta Club - Liubo Ursiny, Runo, Stefan Popov и Philip Chernikov.
Билетите ви очакват в мрежата на Eventim.

Слънчев бряг, Cacao Beach, 25 юли-22 август
· Бургас
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.