ТУ Рок Фест 2015

ТУ Рок Фест 2015


26 септември 2015
Техническият университет във Варна за поредна година ще продължи рок традицията с четвърто издание на ТУ Рок Фест. За втора година фестът  излиза извън рамките на университета и ще се проведе на сцена пред Фестивалния комплекс с начален час 18:00.


Ментори на ТУ Рок Фест 2015 са Митко Кърнев от D2 и Амалия Ненова - работила в продължение на 8 години по световните сцени с Робин Гиб от Bee Gees. Сред специалните гости на вечерта са шоумените от популярната група Sheky, любимците на учениците - Революция Z и група By-Pass, която пристига от Сърбия. Тази година в надпреварата за наградите на феста се включват и победителите от Голямо междучасие 2015Panic Station, а варненската група Шепот ще представи за първи път авторската си песен – награда от предишното издание на феста, която беше записана в студиото на група Сигнал в София. На сцената пред входа на Морската градина ще свирят още избраните от менторите групи - Axez , Взлом, Out Of Tune и Paradox.
Финалът е запазен за Амалия Ненова и нейната банда, които ще представят трибют на легендарните Led Zeppelin. Заедно с нея на сцената ще се качат - Людмил Стойнев (китара), Стоян Янкулов (ударни) и Ивайло Павлов (бас китара). Входът за събитието по традиция е свободен.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1081