Усмихни се

Усмихни се


23 - 25 септември 2016
Фестивалът Усмихни се с благородна кауза ще се проведе за втори път в дните от 23 до 25 септември в зелената градина на Карин дом, в местност Свети Никола.


През деня фестивалът ще запази формата си на любимо семейно забавление. Забавленията, които започват в 10:00 и продължават до 22:00, отново са разделени по интереси така, че никой от семейството да не скучае. Дамите ще имат възможност да купят натурални и здравословни продукти от щандовете на Фермерски Пазар Варна, който навършва две години от създаването си. Татковците пък отново ще се радват на хубава бира, а този път селекцията ще е наистина богата. За първи път във Варна в рамките на фестивала ще станем част от срещата на български крафт пивовари. Фестивалът включва също надуваеми атракциони, занаятчийски пазар с уникални аксесоари и предмети за дома, барбекю зона и много забавления за децата като кулинарна работилничка, йога уроци, английски език, рисунки за лице, роботика и още много други.
За съботната вечер (24 септември) е предвидена и музикална програмата. 21:30 е началният час на концерта, в който ще вземат участие Мария Илиева и Графа.
Входът е срещу дарение от 2лв в трите фестивални дни и 5лв за специалната събота вечер с участието на Графа и Мария Илиева. Събраните средства са предвидени за запазването на двете терапевтични групи, открити след миналогодишния фестивал, както и за подпомагане на програмата за ранна интервенция, така важна за всички деца с увреждания и тяхното бъдещо развитие.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.