Solar Summer Festival

Solar Summer Festival


30 юли 2011 - 11 август 2011
Всяко лято като по традиция за малко повече от седмица морският бряг става два пъти по-слънчев, страшно весело е и отвсякъде се чува чудна музика. Виновникът е не друг, а клуб Ялта, който за поредна година организира Solar Summer Festival (30 юли – 11 август), събирайки на Cacao Beach едни от най-големите имена на световната електронна сцена.


Щедър подарък
Фестивалът тази година се очертава да е по-специален, защото празнува сериозна годишнина. 10 поредни лета Solar Summer Festival събира хиляди фенове на електронната музика на черноморското крайбрежие и им оставя приятни спомени, които да ги топлят през цялата зима. И въпреки че рождениците получават, а не правят подаръци, тук случаят е малко по-различен. Фестивалът има намерението да подари на всички електронни поклонници четири, меко казано, страхотни партита.

Диджей маратон
Откриването е на 30 юли с холандската звезда Тиесто. Диджей корифеят явно харесва българските плажове, защото това лято пристига повторно. Ако сте били на фестивала миналата година, значи знаете, а ако не сте, със сигурност сте чули за петчасовия сет на холандеца. Надяваме се това лято Тиесто да счупи собствения си рекорд, още повече че обявеният на­скоро за “най-добър диджей на всички времена” идва с новия си албум Club Life – Volume One Las Vegas.
Втората изненада са двамата германски техно звезди Loco Dice и Dubfire, които предварително са съгласували програмите си, така че да стъпят на една и съща сцена в Слънчев бряг на 5 август.
На следващия ден, 6 август, маратонът продължава с трима добре познати ни агенти – Марк Найт, Мартин Тен Велден и Фед ле Гранд, които ще се развихрят на три пулта, един до друг, на плажа на Cacao.
Голямото закриване е на 11 август с холандската мегазвезда Армин ван Бюрен, който също не е нов елемент в схемата. Самият той определи миналогодишното си участие в Solar като най-доброто парти, което е правил в последните години, така че не остава нищо друго, освен да видим как симпатягата (който между другото скоро ще става татко) ще надскочи себе си.

Винаги на линия
Неуморните резиденти на Ялта Juan Alvarez и Liubo Ursiny също са на линия и обещават да не оставят нито едно събитие от фестивала да започне или да завърши без тяхно участие. Купувайте билети, стягайте багажа и се приготвяйте. Електронният взрив на Слънчев бряг наближава!
· София · Варна
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098