Burgas Jam

Burgas Jam


27 юли 2019
Електрически и акустични китари, комбинирани с интересни и любими гласове. Рок, блус, поп, алтърнатив, въздействащи и запомнящи се музикални изпълнения - всичко това ще чуем в една вечер, на третото издание на китарения фест Burgas Jam.


Сцената отново е до Морската гара, а началото на феста на 27 юли е в 19:00.
Първите изпълнения ще са на световния посланик на фламенко музиката Луис Гало и неговата група Los Caminos De La Guitarra, както и на соло изявите на няколко талантливи и бързоръки български китаристи - Николай Карагеоргиев, Атанас Недев, Борис Николов, Ангел Демирев, Ивайло Христов и други. След тях очакваме ФСБ, които ще ни радват в продължение на два часа с най-доброто от творчеството си. Заедно с Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, на сцената ще видим още петима млади музиканти, подвластни на магията ФСБ. Това са Николай Копринков - китара, Ивайло Звездомиров - бас, Румен Бояджиев-син и Стефан Цеков - барабани, Борислав Бояджиев - перкусии. Именно с песен на ФСБ ще завърши и самият фестивал. По традиция в изсвирването на финалното парче участват възможно най-голям брой китаристи. Тази година те ще свирят След 10 години. Билетите са с цена 18лв, но се запазва и традицията всеки, който носи със себе си китара, да влезе във фестивалната зона без билет и да се включи от мястото си във финалното изпълнение.

Burgas Jam е на 27 юли от 19:00, в пространството до Морска гара. За подробна информация, следете фейсбук страницата на фестивала.
Билети: 18лв от eventim.bg


 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098