Insomnia

Insomnia


23 юли 2010 - 21 август 2010
Горещото лято дойде и електро групировката Metropolis мести събитията си от тесните софиски зали право на плажа на Приморско. Стартът на фестивала Insomnia е на 23 юли със сет на Ник Уорън – в следващите седмици има още и още партита.


Плажът
Приморско е достатъчно известна лятна дестинация с все още чиста природа и хубави плажове. Metropolis са избрали плаж Перла и разположения там Forest Bar за терен на Insomnia партитата, които започват на 23 юли и продължават безкомпромисно всяка седмица до 21 август.

Стартът
... е бомбастичен. Metropolis воините Витяз, Ясен Петров и Смърф са достатъчно основание за парти, но най-важният гост за откриването на феста другия петък е британската диджей сила Ник Уорън. Не се съмняваме, че сте били и на някой от другите му сетове в България, но ви уверяваме, че и този път ще е яко. Уорън идва с хипнотични прогресив ритми, по-дълбоки от Марианската падина бас линии, както и мелодии от нискобюджетни филми на ужасите от 70-те и мръсно италианско диско от 80-те, сериозна работа.

Продължението
За един месец през Перла ще преминат десетки диджеи с внушителна репутация, дискография и музикални умения. Особено интересни ни се струват гостуванията на елитарния Джон Дигуийд (7 август), легендата Свен Вет (за първи път на нашето Черноморие на 12 август), както и 12-часовата електро вакханалия Metropolis Bg All Stars на 14 август. Големият финал на 21 август ще бъде поне толкова добър, колкото и началото на Insomnia – отново ще имаме близки срещи с музикалната фурия от Филаделфия Джош Уинк.

Фестивалът Insomnia е в Приморско, плаж Перла, Forest Bar, от 23 юли до 21 август, 15/20/25/35лв на вечер от eventim.bg
· Варна
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098