Solar Summer Festival 2010

Solar Summer Festival 2010


31 юли 2010 - 20 август 2010
Малко след началото на Insomnia в Приморско, и на Cacao Beach в Слънчев бряг започва електронен фестивал – Solar. Това означава още четири задъхани парти уикенда и срещи отблизо с фамозни фигури като Армин ван Буурен и Fatboy Slim.


С вкус на какао
Слънчевата хаус енергия на традиционните партита в софийския клуб Ялта се мести към Слънчев бряг и вероятно най-подходящото там място за ледени коктейли и денс музика – Cacao Beach. Клубът действа вече седмо лято и е добре познат на парти маниаците, а ако не сте стъпвали до момента там, сега му е времето.

В края на юли
Първото събитие от фестивала Solar е още тази събота – канадецът Ричи Хоутин се завръща в България, при това в любимия му Cacao Beach. Познавате го добре както от партитата му в София, така и от стотиците му техно тракове и ремикси, бетонирали репутацията му на един от най-добрите диджеи на Стария континент.

Черешката
Най-гореща ще бъде вечерта на 6 август, когато на плажа в Слънчев бряг пристига лудият английски експериментатор, музикален гуру и денс революционер Норман Кук, отговорен за смазващи проекти като Fatboy Slim и Freak Power. Неговият сет всъщност е част от запазената му парти марка Big Beach Boutique – радваме се, че след Европа, САЩ и Южна Америка най-сетне ще я усетим и тук.

И още
Ден след партито на Fatboy Slim Solar продължава с гостуване на Санди Ривера, а на 13 август е време за първенеца (за последните три години!) в престижната класация на DJ Magazine – холандецът Армин ван Буурен, истинска свръхнова в света на електронната музика. На 14 август ще ни удари тандемът Марк Найт и Мартин Тен Велден, а големият финал е насрочен за 20-и, когато за пореден път в България ще видим американското хаус чудо Виктор Калдерон.

Solar Summer Festival е на Слънчев бряг, Cacao Beach, от 31 юли до 20 август, 25/30/35лв на вечер от eventim.bg
· Варна
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098