Аполония 2010

Аполония 2010


28 август 2010 - 5 септември 2010
Преди да отлетят щъркелите на юг си знаем, че краят на лятото идва с фестивала Аполония. И тази година от 28 август до 5 септември в Созопол ще има музика на открито, изложби, четения и филмови прожекции. Отсега си планирайте поне два дълги уикенда, за да отскочите за доза арт, защото програмата и тази година е солидна.


Няколко от най-добрите театрални пиеси имат запазен час – Нордост на Василена Радева, Конструкция на освободеното въображение на Десислава Шпатова и Дама пика на Бина Харалампиева са в компанията на абсолютните театрални хитове на сезона – Приятнострашно на Галин Стоев и Електра или свалянето на маските на Здравко Митков.
Класическите концерти ще се редуват с джазови премиери – One jazz Man ще ни срещне с Милчо Левиев на 3 септември, ден по-рано великият Астор Пиацола ще бъде почетен с музикалния спектакъл Astor For Four, а на 30 август от 23:00 Tri O Five ще пораздвижат нощния въздух. Програмата предлага още премиери на книги и други интересни събития, които можете да си харесате на apollonia.bg.
· Варна
 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098