• Джаз в Бургас

  12 юли 2018 - 4 август 2018
  Откритата сцена в експо център Флора вече очаква първите музиканти от фестивала Джаз в Бургас, който по традиция е разделен на две порции, първата от които идва на 12, 13 и 14 юли.
 • HippieLandia

  22 юни 2018
  Не знаем как ще лавирате между нечетния брой сцени на фестивала, но го измислете бързо, че не остана време. Или пък следвайте ето този маршрут.
 • Франкофоли

  22 - 23 юни 2018
  Наясно сме, че вече се разпределяте по колите към Благоевград и мислите къде ще спите там, но не тръгвайте, преди да чуете това.
 • Burgas Jam

  3 септември 2017
  Електрически и акустични китари, комбинирани с интересни и любими гласове. Виртуозни и популярни китаристи отварят ветрилото на всички жанрове, за които този инструмент е основополагащ. Рок, блус, поп, алтърнатив, въздействащи и запомнящи се музикални изпълнения - всичко това ще чуем в една вечер, на първото издание на китарения фест Burgas Jam.
 • Аполония 2017

  26 август 2017 - 5 септември 2017
  Празникът на всички изкуства вече подрежда сцени и зали в Созопол, за да събере там от 26 август до 5 септември най-добрата годишна реколта в музиката, театъра, киното, литературата и изложбите.
 • Wake Up Varvara

  4 - 6 август 2017
  Представата ни за рай със сигурност включва крака, заровени в пясъка, студени коктейли и страхотна музика, носеща се от бар до морето. Добрата новина е, че всичко това ще се случи още този уикенд (4-6 август) на Varvara Beach.
 • Sea of Black Festival

  5 август 2017
  Макар Summer Chaos да отпадна от програмата на музикалните събития това лято, феновете на тежката музика в Бургас ще бъдат компенсирани с петото издание на феста Sea of Black.
 • Solar Summer 2017

  28 юли 2017 - 19 август 2017
  На Cacao Beach приемат за начало на истинското лято стартирането на партитата от серията на Ялта - Solar Summer.
 • Джаз в Бургас

  7 юли 2017 - 5 август 2017
  В рамките на няколко дни Бургас ще пее и танцува в ритъма на джаза. Хубавата музика е разделена на две порции, първата от които идва още на 7, 8 и 9 юли. На сцената на експо център Флора ще се качат едни от най-добрите български и чуждестранни джазмени.
 • Включи града 2017

  16 - 18 юни 2017
  Сградите в Бургас оживяват, а охлюмотив и гигантски богомолки плъзват из градските улици от 16 до 18 юни. Не, това не е сюжет на хорър филм, а пърформанси, които ще бъдат част от тазгодишното издание на фестивала Включи града.
 • Време е за Аполония

  1 - 10 септември 2016
  Отбелязваме първите десет дни на септември като Празници на изкуствата, а доброто съвпадение в календара ни дава дълъг уикенд и прогноза слънце за пътуването до Созопол. Вълните и пясъкът в случая са само екстра – градът събира най-доброто от реколта 2016 в музиката, театъра, киното, литературата и визуалните изкуства. Огледът ни отдолу е бърз, но внимателен, а останалото е на място до 10 септември.
 • Аполония 2016

  1 - 10 септември 2016
  Не приемаме, че лятото е свършило преди да заровим пръсти и в пясъка в Созопол, както и да си вземем солидна доза арт от Аполония. Достатъчни поводи, за да посетим града между 1 и 10 септември, където ни очаква познатата артистична смес от театър, музика, литература и кино изцяло българско производство, плюс няколко изложби. Хвърляме бърз поглед на програмите на отделните сцени и си набелязваме събития.
 • Bass Sea Festival

  4 - 7 август 2016
  Програмата на родната музикална организация Hard Music and Sounds United (HMSU) изглежда по-натоварена от всяко друго лято. Една от причините е, че в лятната им програма се появява едно ново амбициозно музикално събитие със звучното морско име Bass Sea Festival.
 • Морска магия

  5 - 6 август 2016
  Централният плаж на Бургас става арена на мегаспектакъл на примата на българската музика Лили Иванова. Сцената ще бъде изградена на самия плаж до морето, а концертът е на 6 август.
 • Sea Of Black Festival

  6 август 2016
  Тежкият метъл отново ще вилнее в летен Бургас на 6 август, за да представи пред публиката интересни имена от световния метъл ъндърграунд, подкрепени от някои от най-добрите български метъл и рок групи.
 • Sun Tribe Open Air

  29 - 30 юли 2016
  Седмото издание на фестивала Sun Tribe Open Air предстои на 29 и 30 юли в парк Росенец край Бургас. Програмата ще представи в два дни диджеи и изпълнители в различни стилове.
 • Kavatsi Beach Festival

  30 - 31 юли 2016
  Макар и само в два дни, Kavatsi Beach Fest ни предлага свежа музикална програма в жанровете ска, пънк, реге и рок. Миналата година се радвахме на музиката на босненците от Dubioza. Това лято е ред на други балкански любимци - S.A.R.S. да раздвижат и пясъка под краката ни в клуб Алкохол.
 • Включи града 2016

  24 - 25 юни 2016
  Фестивалът Включи града, който залага на активното участие на публиката, за пета година ще представи улични пърформанси, концерти, изложби, интерактивни арт инсталации и ателиета.
 • Insomnia 2016

  6 август 2016
  Датата на лятното техностоене е вече ясна. Но тази година празникът е двоен - от една страна, поредно издание на феста Insomnia, а за двайсет годишен юбилей ще трябва да почерпи най-стария DJ колектив у нас - Metropolis.
 • Джаз в Бургас

  8 юли 2016 - 4 август 2016
  По време на третото издание на феста, Бургас заживява в рамките на пет дни в ритъма на джаза, а концертните дни са разпределени в юли и август.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098