Take a Cake


Адрес: София, ул. Тулово 1
Работно време: пн-пт 08:00-20:00; сб-нд 09:00-20:00
Мобилен: 0888 409 609
Първата по рода си пекарна за капкейкове в София се появи през 2010, обзаведена с топли естествени материали – точно както отива на миниатюрните торти от чисто масло и натурално какао, които излизат от фурната. Майсторите сладкари ги приготвят с няколко ярки вкуса (червеното кадифе и ментата са последните фаворити, но крушата и боровинката не им отстъпват), а най-сладкото е на върха – глазурата във всякакви варианти от обичайните ванилия и шоколад до по-нетипичните с крема сирене. Поръските и смлените ядки върху нея също всеки път са различни.
В Take a Cake обичат да следват плътно вкусовите ни рецептори. Кексчетата са в унисон със сезоните (есента мирише на тиква с орехи, а лятото е кокосово), както и с личните навици на клиентите – пекарната предлага дори капкейкове за вегани без яйца и масло, с шипков мармалад, канела и двоен шоколад.
И понеже споделеното сладко е два пъти по-вкусно, създателите на пекарната са предвидили и кутии за подарък – за рожден ден, личен празник или просто от обич. Шестица за любов е кутия с кексчета, "запечатани" с розови и бели сърца, която Take a Cake пълнят специално за Св. Валентин. Налага се, обаче, да я приготвят 365 дни в годината, защото любовта, за щастие, не се случва и изразява по график.

 

Горе Коментари (0)

Ако искате да добавяте коментари, моля регистрирайте се и влезте с вашите потребителско име и парола.

Warning: array_combine(): Both parameters should have an equal number of elements in /home/program/public_html/index.php on line 1098