Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени
„Един живот не е живян, щом не си треперил за някого” пее Стефан Вълдобрев, а ние го слушаме вече 20 години. Тази вечер ще чуем всичко от Обичам те, мила до Сняг над Сахара, а сцената ще подгрее алтернативната банда X-R@y.
Mixtape 5; 21:00, 14лв

Остава, Локо, Рубикуб, Квартет Сапаев

Групата с най-любовните текстове наоколо, Остава, отново ще излезе заедно с квартет Сапаев, но момчетата ще имат и подкрепление – романтичната Людмила Сланева-Локо и закачливата Гери Турийска със своя Рубикуб.
Студио Орфей, 22:22, 20лв от eventim.bg, 25лв на място

Bobo & The Gang и Bora Dokle Project
Музикантският хип-хоп на Бобо и компания идва в комплект с проекта на Бора Докле, която залага на нежни авторски песни и кавъри на Ерика Баду и Джил Скот. В паузите DJ Marten ще внимава емоцията да не пада под 10 по десетобалната.
Sofia Live Club, 23:00, 10лв

Desy
Заедно с момчетата от High Time и Божидар Василев-TromBobby, Деси Андонова ще запее пак "It’s so easy to fall in love with you" (рефренът от първия й сингъл Easy), но това не е всичко – ще чуем още авторски парчета, които знаем, че ще влязат в предстоящия й албум.
Swinging Hall, 21:30, 10лв

Амур и Бакхус
Събота, късен следобед – с любовни арии из опери и оперети на Верди, Пучини, Щраус и Лехар, изпълнени от сопраните Еделина Кънева и Емилия Кирчева и тенора Михаил Михайлов. Софийската филхармония ще свири под палката на Любка Биаджони, а Националният филхармоничен хор Светослав Обретенов ще бъде дирижиран от Илия Михайлов.
Зала България, 17:00, 8-20лв от ticketplus.bg

Дани Авила
Още на 16 Дани става "световен" с няколко награди и подкрепата на Тиесто и Фед ле Гранд. Освен на турнета с тях, диджеят минава и през сцените на Coachella, Ultra Music Festival, Electric Zoo, Electric Daisy Carnival. В момента детето-чудо е само на 19, но и Ялта вече е в краката му.
Ялта, 23:00, 20лв от eventim.bg

NTFO
Румънското дуо е спец в дийп и олдскул хауса, като прави и леки завои към техното. Сетовете им се чуват отдалече с бързия ритъм и динамичните си бас линии, така че ще намерим лесно посоката към Гранд Хотел България.
Гранд Хотел България, Овална зала, 22:00, 15/25лв от eventim.bg