15 минути знание: InGlobo Speed Quiz

На 25 април тестваме знанията си в рамките на четвъртото издание на най-големия куиз на България – InGlobo Speed Quiz. Всички бързи умове могат да премерят сили в отбори от между двама и четирима души, а най-любопитните участници могат да спечелят страхотни приключенски награди.

Категориите в InGlobo Speed Quiz са 5: истории и личности, пътешествия, наука, технологии и изкуство. Всяка от тях съдържа по 20 въпроса, като състезателите разполагат с по 3 минути за отговор към всяка категория. Иначе казано, имаме 15 минути, за да отговорим правилно на 100 въпроса. Начален тласък ни дава безплатната напитка, предоставена от Jack Daniel’s Tennessee Whiskey и водка Finlandia, които ни служат за гориво в напрегнатата надпревара.

Регистрираме се за участие на сайта на InGlobo, посочвайки името на отбора и имената на участниците. Цената на един билет е 15 лева, а с всеки закупен билет подкрепяме кауза за знание и подпомагане на деца в неравностойно положение. InGlobo дарява 20% от всеки закупен билет за благотворителност, която ще бъде обявена по-подробно в рамките на събитието.

Още на входа получаваме подарък от InGlobo, но това не е всичко – всеки зрител може да се включи в интерактивните игри с награди, които превръщат куиза в незабравимо преживяване. Участниците пък се борят за три завидни вълнуващи награди. Първа награда включва номадско приключение в Деветашкото плато, като пътешествието и нощувките за целия отбор до къщи Онгъл и езда с каракачански коне са осигурени от Gift Come True. Първенците печелят и настолна игра Изгубените руини на Арнак от Фантасмагория и бутилка Finlandia Botanical. Второто място носи каяк приключение за целия отбор на язовир по избор – Пчелина, Огняново или Искър, настолна игра Каскадия и бутилка Finlandia Botanical, а класираните на трето място получават виртуално преживяване за целия отбор в escape стая Шифърът на Леонардо или Звездна нощ – Винсент Ван Гог, настолна игра Карнавал на мъртвите и бутилка Jack Old No 7.

Вече се размечтахме, така че не отлагаме повече и бързаме за билети на inglobo.bg.