EXE
Марк Майа каца от легендарния барселонски клуб Elrow на електро пружините си, които трудно се сгъват само в един стил. За него ни подготвят сетовете на Павел Петров, Electriksoul и Yory, а в клуба влизаме за 30лв в 22:30 след резервация на 0882 33 22 22.

CARRUSEL
В 22:00 италианският диджей Ангело Ферери търкаля фънк-хаус-техно бийтовете си насам, а компания му прави французинът Yass с идея по-дълбок звук. На 0877 07 80 80 звъним за личен квадрат, а на входа ни бият печата за 30лв с чаша водка за "добре дошли".
 
THE WRONG BAR
Рокенрол от 60-те ни звучи като хипарската мечта и въпреки че няма да е точно Woodstock 69, поне саундтракът ще е 1:1. Китари от Сантана, Джон Себастиан, The Who, Country Joe McDonald и още много пукат стените на бара без вход.
 
FABRICA 126
Темата е Christmas Horror Story и трябва да отидете психически подготвени, защото в 23:00 солидните трептения на диджеите Николай Киров, Cardioactive, Markov, Astral Scаre и Revolte ви карат да се чувствате като в стаята на тайните.
 
TELL ME
В този бар диското е на почит, брокатът е религия и нищо не е странно между селекциите на двете кралици зад дековете, Violeta и Julieta Intergalactica. След 5лв на входа и вие се начупвате по дансинга.