SOFIA LIVE CLUB
Идеалните английски вокали на Явор Захариев се спускат до китарата на Иво Чалъков, клавишите на Петър Съмналиев и барабаните на Стефан Попов за най-доброто от албумите на Gravity Co. Стартът е в 23:00 след 15лв към eventim.bg или 20лв на входа.

TERMINAL 1
Трябват ви само 5лв, ако след още една коледна маса искате да се махнете от вкъщи и да раздвижите клетките с разностилните плейлисти на DoLittle и Feel – след 22:00.

MIXTAPE 5
С поздрава We Wish You a Reggae Christmas реге пионерите Zionlionz Soundsystem задържат позитивните вибрации от последните дни с ямайска музика. Влизаме в 21:00 с 5лв в ръка, напипвайки с танцова стъпка посоката към малката зала на клуба.

ROCK’N’ROLLA
По-тежката алтернатива са Nu/Ance, които ни повличат под земята на Граф Игнатиев 1 със собствени песни и избрани кавъри. Струните се опъват към 22:00 срещу 10лв на вратата.
БАР ПЕТЪК
На тази дата в бара традиционно изваждат "всичко българско" (от детски песни през шлагери до новата реколта), но не идвайте чак на другия ден – след полунощ входът скача от 0 на 5лв.