3 гаджета

За лятото. И не за вас, а за телефона. Облечени са в силикон, имат парещи цветове и могат да се разнасят навсякъде без грижи, че ще се надраскат от пясъка. Накратко, три аксесоара, които не е нужно да ви трябват, за да се влюбите в тях.

Батерия плочка

Nokia DC-18. Не е супернова на пазара, но заради дизайна я искаме все още и веднага. Не е само готина, но и крайно компактна – тежи едва 65гр, тънка е 1.5см, а страната на куба е 5.7см. Е, по тази причина не е с безкраен капацитет (само 1720 mAh), но при пожар винаги ще свърши работа. Колко живот остава в нея се следи по светлинния индикатор върху лицето й. Кабелчето, с което се зарежда и което се пъха в телефона е прибрано в самото тяло на батерията, така че изобщо не смущава дизайна. Идва в няколко ярки цвята, за да може да се съчетае точно с дрехата на телефона. За 18.49 лири от Amazon.

Колонка гъба

Wonfast Waterproof Mini. Толкова е малка, че може да се побере в шепа. Прикрепя се с вакум, който засмуква всякакви гладки повърхности, включително и в банята – водата не я плаши, но все пак не я изпускайте във ваната, под силиконовото покритие сърцето й е метално. Кабел не є трябва, работи с Bluetooth и е съвместима с всеки уред, който го има, улавяйки чудесно предаването от десетина метра разстояние. Може да се ползва и за микрофон, когато водите разговори на висок глас. Батерията й издържа 5-7 часа и се зарежда с обичайния USB кабел. Може да изглежда като играчка от Зрънчо, но всъщност вади супер звук. За 10.99 долара от Amazon.

Чекмедже патица

iDuck Stand. Може да се ползва и само за да направите телефона си по-смешен, но има и функционална страна. Отзад е с капаче, което се отваря с леко завъртане и ето че вътре може да държите слушалките си или други дребни предмети като монети, ключа от хотелската стая и бижутата, докато сте в морето. Закрепя се към телефона с вакум, като първо трябва леко да намокрите повърхността – така се задържа по-здраво и за по-дълго. Идва с лепенки очи, мустаци и подобни, ако ви е весело да обезобразявате сериозния си смарт панел. Когато ви писне, може да увисне на ключодържателя или друга халка под ръка. За 9.90 долара от konstore.com.