3 идеи за коледни подаръци

Скандинавска шарка

Автор на снимката mexx.eu

Западният свят определя дрехите и аксесоарите с еленчета, снежинки и шейнички като абсолютно задължителна част от коледните подаръци. Нищо не е по-красноречиво празнично от сладурските скандинавски плетки, които успешно завладяха и нашия пазар. Сега можете да намерите пуловери, шапки и дори чанти в най-различни цветове, като е излишно да казваме, че бялото и червеното са фаворити. Каквото и да изберете, човекът, когото ще зарадвате с подобен дар, ще бъде стоплен. Във всеки смисъл на думата.

Ugg ботушки

Автор на снимката ugg-bulgaria.com

Австралийското чудо, както наричат Ugg ботушите, е може би най-продаваният продукт за миналата година. В световен мащаб. Не съществува дреха, с която не могат да бъдат съчетани – от къси панталонки до впит по тялото деним. Характерни белези – не особено елегантни, но много леки и ужасно топли! Можете да ги намерите в българския им виртуален дом (ugg-bulgaria.com), а ако не ви се отделят много пари за коледен подарък, със сигурност ще намерите доста сполучливи копия по родните магазини.

Джинджифилова къщичка

Автор на снимката Ikea

Като малки завиждахме на Хензел и Гретел за прекрасната възможност да изядат буквално сладката къща на Баба Яга. Сега този казус е решен, защото вече можем да строим къщурки и да си ги изяждаме. Зарадвайте някого с джинджифилов пъзел-къща. Уханните парченца се подреждат в симпатична конструкция и след това по желание се комбинират с топъл чай или друга зимна напитка.