3 подаръкa за Св.Валентин

Тишърти Pull & Bear

Автор на снимката снимка: Pull & Bear

Казват, че които се обичат  си приличат. Така мислят и създателите на тишъртите limited edition от Pull & Bear. Сладурският комплект блузки със сходна по мотив щампа е подаръкът, който двамата с любимия човек можете да си спретнете, без да губите часове в чудене с какъв жест да изразите любовта си. Много ни харесват тениските с фелино муцунки – котка с кок  за нея и брадат лъв за него.

Валентинки от Gastronome

Автор на снимката снимка: Gastronome

В Gastronome на малките пет кьошета е пълно с романтични съкровища и ще имате доста богат избор от прелестни подаръчета, с които да стоплите своя 14 февруари. Дали ще е пивко френско вино, ръчно изработени картички-валентинки или текстилни брошки-сърца, всичко е направено с любов, за да носи любов.

Кексчета от Take a Cake

Автор на снимката снимка: Таке а Cake илюстрация кутия: Радостина Милушева-Руди

Любимата ни къпкейк пекарна Take a Cake (ул. Тулово 1) предизвика фурор със своите предложения за валентински изненади. Специалните подаръчни кутии с 6 кексчета (ванилови или какаови) могат да бъдат доставени до вашия любим с картичка и невероятни рисунки от млади български артисти. Влезте на take-a-cake.eu, изберете кой да изрисува вашия подарък и подсладете празника си подобаващо.