CITY STAGE
Jackson 5, Лутър Вандрос и Даяна Рос винаги са били нашата чаша шампанско, затова вдигаме наздравици за Рут Колева, Toria и Живко Станев, които ги пеят на живо в проекта Boogie Jungle Fever. Диско и соул шоуто им разпръсква брокат веднага след буги селекцията на Ramsey Hercules от 20:00. Освен храна за душата, кувертът включва и такава за тялото в своите 80лв.

MIXTAPE 5
Ако етно бас, уърлд груув и дръменбейс звучат като перфектните орис­ници за новата година, това е вашето парти – още от 22:00 A-Side на клуба започва да се пълни с музиката на Oratnitza, Django Ze и HMSU. Билетът е 15лв и е добре да влезе в коледния ви шопинг, защото след 26 декември плащате 5лв отгоре.

ПРОСТРАНСТВО 108
Ако цяла година сте Livin’ La Vida Loca, какво по-логично от Shame парти за старт на новата? Преговаряйте хореографията на Macarena, за да се топлите на опашката пред Раковски 108, но внимавайте да не изръсите банкнотите от джоба, защото 2х20лв ви трябват за вход, а останалите – за Absolut коктейли.

TELL ME
Пищно, похотливо, сладострастно и малко възмутително са все определения за We Like Kitsch серията, за която слушаме цяла година. Време е да разберете как звучи това в парти сетовете на Ivo Charlie и Julieta Intergalactica, между които се вмъква и селекция на Насо Русков. Промушвайте се в лудориите в 23:00 след раздяла с 10лв на входа.

АРЕНА АРМЕЕЦ
Техно на висок глас от италианеца Марко Карола движи Арената чак от 02:00, но вие трябва да сте на паркинга ѝ още в 23:50, за да пукнете шампанското под фойерверките с останалите фенове на InterSOLAR. В 00:15 Любо Урсини задвижва първия купон за 2018, който след края си в 07:30 преминава в първата мускулна треска за годината. Редовният билет е 60лв от eventim.bg, а с още 140лв щъкате из бекстейдж.

ТЕРМИНАЛ 1
Хареса ни как Jeremy? ни върнаха в 1986 с кавъра си на You’re The Voice на Джон Фарнъм, затова избираме те да са саундтрак на първите ни часове от 2018. Преди тях подскачаме с The Top Stoppers и бас/брейкс/джънгъл селекцията на британеца Deekline. Стартът е в 23:00, но ни чекират още от 21:00 с билет за 30лв от eventim.bg.