В албума баритонът на Бен се разгръща над хармония от китари, барабани, саксофон, флейта, акордеон и синтове, която озвучава и театралната пиеса Old Stock: A Refugee Love Story. Обичайно обикаля света с нейния екипаж, но от време на време се дорежда и за свое турне, както в момента. Ще сме малко сърдити, ако в концерта при нас не включи нещо и от предишните си албуми, затова тършуваме из тях предварително и вадим 4 резена, за които бихме се бутали на първия ред сред най-рошавите фенове.

DOWN TO THE RIVER  

Почти я чуваме в крайпътните вертепи на Канада между никотиновия дим, дребните бартери на бара и останалите опушени парчета от албума In the Time of Great Remembering. Бучи и се ниже като ядосана среднощна история след тежък сблъсък с порастването. Докато я репетира, на Каплан му става скучно от постоянните повторения, но сме сигурни, че ще звучи като по уиски и на живо, благодарение на тях.
CONDUIT
 
Бен си седи на дивана вкъщи, гледа документален филм за Боб Дилън и следва импулса си да започне да вибрира с мелодии като неговите. Някъде по средата разбира, че да размишлява над величието на Дилън с часове няма да му напише песните и това бързо го задейства. Така вади едно от най-личните си парчета, което се разтопява в мозъка с кабаретната си екзотика, а на живо публиката участва наравно с него, така че го молим Conduit да е в сетлиста.
DELIVER ME  

 
Бихме залепили на стената смразяващо философските му текстове от втория албум Birds with Broken Wings, за да се сещаме колко нещастни или апатични могат да бъдат хората. В това парче хич не бяга от Том Уейтс влиянието си, докато заедно със Свети Петър и дявола (облечен в коприна) спират за разговор на по кафе. Със сигурност Deliver Me е от песните, които показват увереност в използването на инструментите като ключови играчи в някоя война.
WHAT LOVE CAN HEARTBREAK ALLOW?
 
Пиесата Old Stock е истинска история на еврейски бежанци, избягали от Румъния през 1908 – бабата и дядото на драматурга ѝ Хана Московит. Заглавието идва от реч на канадски политик, който разграничава кореняците в страната (old stock Canadians) от новите мигранти, а Каплан го използва, за да подслони 13 песни за пътя на хора, живели преди 100 години. What Love Can Heartbreak Allow? е последният лиричен къс от напоения с хумор албум, който ни маха с изцапана кърпича от перона, потънал в мъгла.

Турнето е отложено за ноември-декември 2020