Кастинг за Молбъстър

Сердика Център има нова идея за свободното ви време – да се снимате в Първия молбъстър (филмов хит в мола). Хонорарът е апетитен: можете да спечелете някой от петте ваучера за 5000лв.

Кастингът тече от 5 до 20 март, всеки ден от 12:00 до 20:00 във филмовото студио на Ситняково 48. Очакват ви пет истински филмови площадки с декори, професионални режисьор-оператори, актьори и реквизитори. Влезте в главната роля и изберете сами в кой от петте филма да се снимате:

Сто лица на модата: романтична комедия за модните икони и истинските тузари, които не избират между секса и града и "не могат да не се запитат" – високи токчета, високи акции или Космополитън на вкус?

Винаги на мода: под светлината на прожекторите е семейството, което никой не цака с топла бира, но знае две, двеста и… още нещо! Със специалното участие на Катето Евро и Жоро Мамалев.

Дръзките авантюристи: за екшън герои и супер жени, които обичат силните залози, високите скорости и мартинито. Разклатено, не разбъркано. Но тихо да не чуят британските тайни служби…

Смелите мечтатели: те може и да са от далечна галактика, но са с много мечти. Фентъзи студиото посреща малки и големи любители на фантастиката и… нека силата бъде с тях!

Различен, като теб: любимата на всички деца история за Пепеляшка оживява. Оглеждайте се за изпуснати пантофки, тикви-каляски, дворци и вълшебни пръчици.

Колелото на късмета

Междувременно в мола е инсталирано Колело на късмета, което ще се върти всеки ден от 5 до 28 март. С него всички клиенти, пазарували на стойност над 75лв, ще имат шанса да спечелят страхотни награди от любимите си магазини.

VIP концерт

На 27 март предстои ексклузивен концерт на Club des Belugas feat. Anna Luca – бъдете сред техните 300 специални гости.

Повече подробности на serdikacenter.bg, 5godiniserdikacenter.bg и във фейсбук.