FINK
С минало на диджей и настояще с китара, британецът идва насам с група от двама и последния си албум Hard Believer в стил модерен инди построк. Ако ще се впечатлите, работил е с Джон Леджънд, Ейми Уайнхаус, Bonobo и Lamb (ето ги отдолу).
Sofia Live Club, 2 февруари, 22:00, 20лв от eventim.bg

LAMB

Казват, че Анди Барлоу и Лу Роудс са като черно и бяло, като Ин и Ян. Пълни късметлии сме да чуем и разгледаме трип хоп дуото отблизо само няколко месеца, след като се впиха в слушалките ни с последния си албум Backspace Unwind.
Sofia Live Club, 8 март, 20:00, 33лв от eventim.bg

ANASTACIA

Певицата мълча шест години, докато се бореше с рака на гърдата, после дрезгавият є глас зазвуча отново в албума Resurrection (възкресение на английски, каквото значи и Anastacia на гръцки). Защо да избираме между поп и рок, когато тя ни дава и двете.
НДК, зала 1, 10 април, 20:00, 55-125лв от eventim.bg

ONEREPUBLIC

Всеки си е тананикал Apologize, с който Тимбаленд вдигна хитовия потенциал на бандата с няколко нива. Но си могат и без него. Цяло чудо е, че толкова актуална група ще си купи самолетни билети за България през юни – ще ги посрещаме, няма как.
Арена Армеец, 2 юни, 20:00, 65-110лв от eventim.bg

ЕРОС РАМАЦОТИ

Ерос беше тук преди девет години, а сега вече има сребро в косите и концертът му The Best of е топ компилация за всеки, който разбира чара на италианската музика. Сверете си часовниците – той ги обожава и шоуто сигурно ще започне навреме до секундата.
Арена Армеец, 26 септември, 20:00, 60-100лв от eventim.bg