Така графитът им на рамото на 32 СОУ напомня да пазим популацията на царския орел, дълго след като момчетата са разглобили скелето. Иначе Jermain се подписва и под илюстрации на хартия и екран, които казват 140 неща само с очите си и дори само с молив – галерията на Венци е в инстаграм, тук само леко му сваляме маската.

Моментът, когато видя Jermain в огледалото

Псевдонимът се роди някъде в началото на гимназията и идва от по-дългото Junior Mind. Като се запалих по графитите, трябваше да си измисля таг, който да звучи повече като име и така превърнах Junior Mind в Jermain.

Моментът, когато сте само ти, стената и спреят

Като всяко начало, независимо дали е пред белия лист, стена или платно, изпитвам нетърпение. Няма страх, а по-скоро вълнение накъде ще тръгнат нещата. Дори и с предварителен проект, рисунката се доизбистря в процеса на работа, което прави нещата интересни. Иначе рисуването на улицата винаги си е придружено с емоции от всякакъв тип.

Моментът, когато правиш крачка назад да огледаш готовата работа
В повечето случаи не съм напълно задоволен от работата си. Но тъй като обичайно действам в екип, общият резултат ме успокоява. Изтъркана или не, фразата "Винаги може още по-добре" важи с пълна сила.

Моментът, който те изкарва извън кожата ти

Когато някой, преди да се качи в градския транспорт, си хвърли фаса до кошчето за боклук на спирката, вместо вътре в него.

Моментът, в който решаваш да се поглезиш
Когато отида в магазина за художествени материали и си накупя куп неща, които не знам дали са ми нужни. Много обичам и да пътувам до непознати места.

Моментът, който те приземява
Когато разбера, че хората са толкова вглъбени в ежедневните си проблеми и сивота, че не обръщат внимание на новопоявилата се цветна фасада на блока им.

Най-хубавият момент от живота на една твоя рисунка
Когато това, което съм нарисувал, усмихне някой минувач или просто го накара да се замисли за посланието му.

Jermain е на jrmn.artstation.com и instagram.com/jrmn_140