После тази страст го води и към артистичното образование, а сега в работно време е графичен дизайнер (което му е по-лесно от графитите, "защото ctrl+z работи за теб"). Във всеки друг удобен момент продължава да рисува дигитално или да вади спрей срещу стени, но вече главно покрай графити събития. Като We All Write в Ахтопол това лято, където беше с крюто си Hype All Night, или SAT Festival, който ще завземе скейт парка Five High следващата седмица. Повече за феста казваме тук, а докато Rustwo се тагва върху тази страница, четете надолу що за човек е.

Моментът, когато измисли тага си
Изкефи ме звученето в началото. Но след като го бях писал вече една година, видях неща на райтър, който се е тагвал Ръст. Оттам дойде и двойката, two, при мен.

Моментът, когато минаваш покрай идеалната гола стена

Мисля си, че може да настине, ако не се наметне с нещо. Сега сериозно. С годините социалните умения станаха част от графитите. Да убедиш някого, че стената му ще изглежда по-добре с рисунка невинаги е толкова лесно.

Моментът, когато чуваш хейт за графити изкуството
Не виждам смисъл да се опитвам да променям мнението на никого. Обикновено хората, които не харесват графити, просто не са видели неща, които да им допаднат, но това не означава, че такива няма. Фактът, че се организират фестивали и изложби от световен мащаб с фокус върху графитите говори сам за себе си.

Моментът, когато си в магазин за арт пособия
Дисниленд.

Моментът от деня, когато си най-продуктивен
Може би сутрин. А в събота съм продуктивен през целия ден.

Моментът, когато оставяш спрейовете и взимаш мишката
Напоследък все по-често рисувам дигитално и извън работата си. Това става естествена крачка между скицата и стената.

Моментът, когато нищо не може да ти развали настроението
Винаги след успешно реализиран проект се чувствам готино, независимо какъв е.

Моментът, който те държи в напрежение точно сега
Ако нещо ме държи в напрежение, то е това, че доста работи чакат на опашката да бъдат свършени, както винаги. Но хайлайтът сега е върху SAT Festival.

Rustwo е на instagram.com/soulighter13
Hype All Night са на instagram.com/hype_all_night_ и facebook.com/hypeallnight