IDOL4 е перфектното решение за младите и активни градски хора, защото отговаря на потребностите им. Той показва еволюцията в смартфоните на Alcatel и притежава най-авангардната и модерна технология в очилата си за виртуална реалност. Телефонът лесно се поставя в тях и позволява на потребителите да се потопят в чисто нов свят и да се насладят на 360-градусова панорама. Освен че с тях преживявате своите уникални моменти, те носят радостта от пълния контрол върху преживяването.

Специален акцент при IDOL4 е ексклузивният BOOM бутон. Можете да разберете ефекта му докато разглеждате снимките в галерията, гледате видео, снимате, играете, сърфирате и какво ли още не. Ако задържите BOOM бутона при включена камера, можете да заснемете няколко снимки в секунда, благодарение на ултрабързия автофокус – 0.1-0.3 секунди.

Влезте в менюто, после в галерията си и с едно натискане на магическия BOOM бутон можете да аранжирате вашите снимки както си поискате, да ги подредите в атрактивно слайдшоу или пък да направите перфектния фотоколаж.

Life streaming? Разбира се! Натиснете BOOM бутона докато снимате видео и вече стриймвате! Супер забавно е, нали? Изненада има и за феновете на игрите с високи скорости – с бутона и с неговата турбо функция, ще можете да направите колата си в играта Асфалт светкавично бърза.

Но това не в всичко! Сега селфитата ви могат да станат перфектни, благодарение на 360-градусовия фокус на IDOL 4. А светкавицата дава възможност на снимките да станат кристално ясни дори и на тъмно. Поставете IDOL 4 в очилата за виртуална реалност и нека приключението започне! 360-градусова панорама, невероятно звуково изживяване с помощта hi-fi съраунд звук – възползвайте се максимално от него.

Alcatel IDOL 4 е на пазара от юли тази година.