Защо мултивитамини?
За простатата мъжете трябва да приемат селен, минерали, витамин Е. Борът също е полезен, защото поддържа паметта и концентрацията. Те имат нужда и от калций, особено ако са пушачи. Други задължителни микроелементи са хром, фолиева киселина и др.
Жените имат нужда от желязо. В мултивитамините трябва задължително да присъства и витамин D, и фолиева киселина. Други полезни витамини са А, C, B и Е. Трябва да приемат и калций за костната система, и магнезий, който предпазва от сърдечни заболявания, рак и диабет. Жените имат нужда и от антиоксиданти и наситени мастни киселини.
От изключително значение е мултивитамините да са с доказано качество, с богат състав и с изцяло натурални съставки! Оптималният вариант са мултивитамините Alive!
Alive! са под формата на таблетки. Специално за тези от Вас, които не обичат хапчетата, се предлагат вкусните желирани таблетки Alive!, както за жени, така и за мъже. Вкусно, лесно и полезно!
Гарант за безспорната полза от Alive e фактът, че съдържат екстракти само от натурални продукти: зелени храни, зеленчуци, плодове, комплекс от 12 органични гъби, омега 3, 6 и 9 мастни киселини, антиоксиданти. Alive! е напълно органичен, без добавена синтетика, консерванти и изкуствени оцветители.
Ползите за здравето от употребата на Alive!:
• Подсилване на имунната система и повишаване на жизнения тонус и енергия
• Подобряване на концентрацията и бързината на мисълта
• По-здрава и гладка кожа
• Стабилизиране на нивото на кръвната захар и кръвното налягане
• Детоксикация от тежки метали, пестициди и други токсини.
Търсете Alive! в аптеките, както и на revita.bg