Бързият кредит до заплата е най-търсеният според финансисти

Седмица преди края на месеца, шефът те предупреждава, че няма да може да ти плати на 2-ро число на следващия месец. Вече си изхарчил всичките си пари, т.е. имаш 100 лв. и неплатена телевизия, интернет, телефон, хладилникът е готов за пребоядисване. Плюс някое и друго дете (или повече), което иска да хапне сладолед, бисквити, банани, ябълки или каквото и да е друго.
Предстоят 3 почивни дни, всичките ти приятели отиват някъде. Не можеш да им искаш повече пари, защото вече си взел назаем от тях. Не ти идва ищо не можеш да измислиш, за да решиш сам ефективно въпроса от къде да намериш пари, за да оцелееш до получаването на заветната заплата.

Затова започваш да ровиш безцелно в търсачките от къде да намериш заем до заплата и получаваш проблясък. Едва ли не светкавично можеш да получиш заем онлайн. Без да напускаш дома или офиса си. Проверката сочи, че бързият кредит се отпуска обикновено до 30 минути, връщаш парите онлайн или по банков път. Разбира се, небанковите финансови институции няма да ти отпуснат някаква огромна сума, но ще я връщаш в малък период от време. И лихвата няма да е безбожно голяма. Обикновено онлайн кредитът покрива суми от 100 до 1000 лв., а срокът, в който е нужно да се върне е между 30 и 60 дни.

Лесният кредит носи със себе си облекчението, че животът продължава

Вярно е, че в същност междувременно бързите пари, взети назаем онлайн, вече са изхарчени за домакински нужди и цели, но усещането, че положението е спасено, дава сили и надежда.

До следващия месец, до следващата забавена заплата или до момента, в който бързият онлайн заем ще спаси бюджета ти – за подаръка на племенника абитуриент, събирането със съученици за 20-годишнината от завършването на училище или просто защото най-накрая имаш нужда от нещо за себе си.