Видеоклипът е заснет в България през септември миналата година с почти изцяло български екип. Лицата зад продукцията пък са Георги Абрашев и Надя Табутова от продуцентската компания Final_new, а за майсторските кадри са отговорни режисьора Ноел Пол и оператора Александър Станишев.
В главните роли са актьорите Никола Додов и Ива Гочева, която пък е личен приятел на Ноел. “Father John Misty се обади на Ноел с молбата да му заснеме видеоклип. Даде му пълна свобода с единственото изискване самият музикант да не участва в клипа. Ноел е космополитна фигура и пътува много по света, но идва в България за пръв път специално за работата по продукцията. Таи особено възхищение към птиците”, споделя с нас Александър Станишев. 
Видеото носи усещане за документално кино с изразения си минимализъм и реалистичния си сюжет и визия. Историята започва в Ню Йорк, но градът остава да витае под формата на намек извън пряко показаното на екрана. Това е разбираемо режисьорско решение, тъй като чрез премълчаването на миналите обстоятелства се разграничава ясна опозиция на родно и чуждо. Чрез връщането на главната героиня към корените ѝ се засилва въздействието на природата и се подчертава красотата на простия живот.
При този живот се връщаме след раздялата с Голямата ябълка. Кадрите, заснети от Станишев, ни пренасят в една спокойна селска идилия, която повечето от нас са преживели – селската къща, малките котета, димът от огъня, запален за печене на чушки за лютеница в края на лятото… Докато попиваме с очи тази сцена, миризмата на дим и чушки прониква в съзнанията ни. В този живот ни чака леглото, оправено за когато се прибереш от чужбина. 

Героинята се завръща при баща си след раздяла, случила се отвъд океана, но не виждаме излишна драма и единствените сълзи, които зърваме, са скрити зад затворени подлютени очи от пушека. Отношенията между баща и дъщеря са изразени по непринуден и достоверен начин, отдалечено интимен и освобождаващ. Още в началото на видеото героинята се опитва да се отърве от един ключ, закачен на ключодържателя ѝ. Този елемент от сюжета изразява приключването на важна глава от живота ѝ. Развръзката идва с креативно решение, което напомня, че и в тъгата има лекота и усмивка.