Казват, че човек никога не пораства. Да, става по-голям, често по-умен и мъдър, но запазва детската си любознателност и развинтена фантазия. Или поне при мен така стана… Старая се да угаждам на детското в себе си – купувам му шоколад, водя го на приятни места, чета му, срещам го с по-умни от него хора и, най-важното, грижа се въображението му да е винаги живо и не му поставям граници, оставям го да се вихри на воля.

Едно от любимите ми занимания, което носи радост на цялото ми същество – сбор от детско безгрижие и зрялост, присъща за възрастните, която ги държи някак здраво стъпили на земята – това е киното. То ми дава различни емоции – води въображението ми в неочаквани светове, където всичко е възможно. Кара ме да се замисля по сериозни теми, да размишлявам върху проблемите на човечеството, учи ме на съпричастност, разсмива ме и ме разплаква, показва ми далечни места и народи, докосва ме до неподозирани случаи и истории. Противоречиво, понякога скандално, потресаващо, понякога вълнуващо, понякога страшно. За малки и големи. Като живота.

Кампания на Visa в Кино Арена обединява забавлението с технологичните решения за електронни разплащания, които улесняват ежедневието. До 8 май 2017 с всяка реализирана покупка във всички обекти на Кино Арена в страната на стойност от или над 5лв с дебитни и кредитни карти Visa, Visa Business или V PAY можеш да спечелиш моментна награда – изворна вода Highland Spring 500мл или симпатичен калъф за документи от филма Бебе Бос.

Плащанията с карти са сигурни, бързи и удобни, тъй като ти позволяват да пазаруваш, без да носиш пари в брой. Освен това пести ценно време, в което може да изгледаш още някой филм. Убеди се сам.

Пълна информация за кампанията на Visa в Кино Арена можеш да намериш на visabg.com.