Отбийте се в Сердика Център в петък привечер и ще се убедите сами. Точно в 19:00 на 21 ноември ще светнат Коледната елха, а бендът на Националното радио ще си партнира с детска вокална група Радиодеца. После ще удари Happy Hour и голямото предколедно пазаруване може да започне. Организаторите на събитието не предвиждат специални поръчки към Дядо Коледа, защото подаръците ще бъдат навсякъде около вас – здрава зимна екипировка със сериозно намаление, секси бельо, парфюми, белгийски шоколад, детски играчки.
Ако не успете в този ден, има още много възможности – до края на годината Happy Hour в Сердика Център ще се случва всеки вторник и четвъртък след работно време (между 18:00 и 20:00), а в сряда, петък и събота дядо Коледа ще се отбива в мола, за да раздава подаръци на децата. В събота всеки път ще има и специално събитие – първото е още на 22 ноември, когато лобито на търговския център ще бъде огласено от Мистерията на българските гласове (в 16:00).
Ако все пак му отпуснете края и похарчите повече пари (над 70лв), може да се утешите с чаша вино – полага ви се и се доставя директно от винения бар между 12:00 и 22:00.