С какво всяка жена може да комбинира дамски часовници

Не всяка жена обича да знае колко е часа. В същото време всяка жена иска да бъде красива, секси и желана. Иска да бъде стилна. Това се постига най-лесно с накити, бижута и дамски часовници. Последните се произвеждат предимно за мъжката част от човечеството, но в последно време много големи производители на мъжки часовници, започнаха да обръщат внимание и на нежният пол. Така започна създаването на редица маркови часовници за дами. Те на свой ред продължават да пазаруват от всеки магазин за часовници в София предимно и единствено мъжки часовници с цени, които на моменти могат да бъдат високи. Разбира се всяка монета за оригинални часовници си заслужава.

Жените обичат да носят мъжки парфюми, а това се забелязва и в модата с луксозни часовници. Все повече дами посещават по някой сайт за часовници. С какво обаче могат да комбинират дамите своите нови придобивки.

Определено трябва да бъдете стилна на работа

Ето защо е добре да се насочите към скъпи часовници със златисти верижки. В офиса не се старайте да носите цветни часовници или пък такива, които могат да издържат на работа под вода. Гледайте да имате например часовници Rado с малък циферблат. Можете да търсите Fossil часовници със златисти части по верижката. Тези часовници чудесно ще се комбинират с вашите златисти или сребърни обеци, а също така и с пръстените ви.

Ако отивате на купон да кажем или пък на бар, то определено трябва да излъчвате сексапил. Можете да комбинирате часовници Фосил с кожени верижки. Направете това, като сложите от тези модерни луксозни часовници, а в същото време обуете кожени боти на висок ток и черна мини пола или респективно кожени черни ботуши на висок ток, комбинирани отново с мини пола. Така ще блестите в нощта, а в същото време ще знаете в колко точно часа да напуснете заведението с избраника си.