Добра комбинация – три места, в които ще намерите добрата традиция, наречена брънч

МОТТО

Автор на снимката МОТТО

Едно от местата с дългогодишна брънч традиция, които винаги избираме без повод. Всяка неделя между 11:00 и 16:00 тук предлагат разнообразни вкусни предложения – салати, омлети, палачинки, десерти и пресни плодове, плюс задължителното питие комплимент. Няма пакетна цена, а плащате избраните ястия. За всички, които се придържат към здравословното хранене, има предложения, приготвени само с биопродукти. Когато времето е благосклонно и градината е отворена, можете да си сътворите класическо удоволствие в стил закуска на тревата в самото сърце на града.

МОТТО е на Аксаков 18, за резервации: 987 27 23

Guest House

Автор на снимката Guest House

Свикнахме да наминаваме през Guest House за някое тематично парти или за бързо хапване преди концерт в района. Напоследък обаче предпочитаме неделите да вървят бавно в компания на близки приятели, споделяйки вкусни яйца, филийки и шампанско с фреш портокал. И тази неделя, за трети пореден път, програмата ще е подобна, като менюто ще включва: два вида пържени филийки – с поширано яйце (8,50лв) и с козе сирене и сладко от боровинки (11лв), домашни банички с йогурт (6лв), омлет с хайвер (14лв), бекон с яйца и чеснови филийки (9лв) и яйца със зеленчуци (9лв). Началото е в 12:00, но дори да сте от тези, които започват деня следобедно, имате шанс за късна закуска докъм 18:00.

Guest House е на ул. Раковски 184, за резервации: 088 545 13 13

Ресторант Cactus

Автор на снимката Cactus

Ресторант Cactus е добре проверен през времето, затова когато искаме разнообразие, наминаваме оттук. Кулинарните приключения стартират в 12:00 – в събота в ресторанта в центъра и през двата дни в този в кв. Лозенец. Мотото е едно и също и на двете места – ретро брънч, а тихата музика и чашата шампанско за добре дошли превръщат почивните часове в празник. Тук важи пакетната цена от 12,98лв, а предложенията включват всичко от салатения бар, студени и топли предястия и основни, както и десерт. Приготвянето на някои от ястията е на живо, което усилва апетита още повече.

Ресторанти Cactus са на
ул. Христо Белчев 20, за резервации: 986 74 31,
 и на пл. Папа Йоан Павел II 2, ул. Милин камък, за резервации: 865 74 20