Фондация За нашите деца не спира нито за миг с опитите си да популяризира приемната грижа за изоставени в домове деца. Традиционният им търг Вечер на добродетелите ще се проведе и тази година на 17 ноември в Auto Union Center под патронажа на г-жа Кристалина Георгиева.
Български политици, дипломати, артисти и спортисти се обединиха около идеята на търга и дариха свои лични предмети, за които да се наддава. Целта е сумата от 80 000лв, с които да се построи къща за деца с увреждания, а предишният опит на фондацията показва, че това е напълно възможно – преди 2 години бяха събрани достатъчно средства, за да бъде намерен дом на 17 българчета и с всяка година броят им расте. Гостите на Вечерта на добродетелите ще имат възможност да наддават за над 50 предмета с висока емоционална и материална стойност, а къщата, която ще бъде построена с даренията, ще бъде организирана като истински дом, в който на децата никога няма да липсва и постоянна грижа.
Водещи на събитието ще са Мира Добрева и Драго Симеонов, а Васил Петров и Strings ще се погрижат за развлекателната част от вечерта. Остава да проверите какво са подготвили българските знаменитости за нашите деца.

Вечер на добродетелите е в Auto Union Center на 17 ноември