Джорджа Смит
Don’t Watch Me Cry

Джорджа ни убеждава, че не плаче над ридаещи пиано акорди, които идеално се сливат с бавното отлепяне на листата от дърветата в града. Но те ще са така само до пролетта, така че смело пуснете тази мелодия в слушалките си, докато чакате да стане по-зелено.
Селест
Strange – Edit

Любимите спомени на Селест са от червения Ягуар на дядо ѝ, от чието радио вървят гласовете на Ела Фицджералд, Били Холидей и Арета Франклин. Това влияние личи силно и в песента ѝ Strange, като в духа на джаза, певицата оцветява със соул нюанси.
Morphine
You Look Like Rain
  
Саксофон, бас и барабани се включват в случката на You Look Like Rain. Фронтменът Сандман тук звучи като стар блусар, който добавя от своя бавен, мръсен звук и така се получава нещо, заради което не се ядосваме на дъждовните улици и големите локви по неоправени тротоари.
Били Айлиш
When I Was Older

Песента е за момче, което си спомня предишни животи. Mинималистичните линии и хипнотизиращите вокали на Били влизат в албума Music Inspired by Roma и мислим, че това е едно от най-подценяваните ѝ парчета. Песен, която носи настроението на химн, някъде от бъдещето.
Агнес Обел
Riverside
 
Датчанката отправя меки молби за бягство към хладната река с пиано и глас, които са почти студени и напълно обезоръжаващи. Красота, с която се примиряваме и която отива на прибирането към себе си.
Мак Милър
Good News

В Good News Милър е уморен. В разчупения си монолог той разсъждава върху мисли и въпроси, които рано или късно започват да мъчат всеки. Но обяснява спокойно и ни се иска да го познаваме по-добре, (нещо което вече не е възможно) най-малкото заради музиката, подходяща за дълбоки разговори в малките часове.

Darlingside
Denver

Далечниите вокали в Denver обикалят около акустична китара, която прави тъгата в парчето интимна. Групата Darlingside започват да пишат албума си Fish Pond Fish, живеейки заедно в студио в Масачузец, но до приключването му го приключват отдалеч. Сега ни поръсват със своята музика с фолк елементи.