FASHION RECREATION – образите, чиято история остава следа

В средата на април 11 популярни български дами пресъздават 11 образа, чиято история оставя следа.  Заедно празнуваме музите от историята с изложба, музика и коктейли, а отговорниците за това са Go Guide

Тази пролет Алекс Раева, Койна Русева, Прея, Ани Пападополу, Деси Стоянова, Ирра, Милена Ерменкова-Торосян, Ирмена Чичикова, Вики Димитрова, Неда Новачкова и Вики Дончева влизат в образите на някои от най-емблематичните жени, като Одри Хепбърн, Марлене Дитрих, Фрида Кало, Ета Джеймс, Шер и др. Поводът е Fashion Recreation – пролетното събитие в чест на вечните музи.

Чакаме се на 18 април, точно в 19:00 в One Gallery, за да видим изумителните портрети на жените вдъхновителки, заедно отдаваме почит към големите жените на историята, които са пленили, а и продължават да пленяват милиони. Изложбата е празник на женската сила, енергия и непреходност във времето. Проект, който ни припомня, че в крехките тела на всяка една дама се крие онази магия, която кара жените от древни времена чак до днес да покоряват, побеждават и да оставят следа. Такава, която си заслужава гледането и определено предизвиква обичането. Следа пламък!

Срещата ни с тези велики жени се случва благодарение на едни от най-добрите професионалисти в света на модата и красотата у нас. Магията зад кадър я сътворяват: стилист – Антония Йорданова, грим – Слав Анастасов, коса – Георги Петков. Заедно те преобразуват музите, които след това ще застанат пред обектива на ненадминатия Костадин Кръстев – Коко.

Освен с изложба събитието ни посреща още и с великолепни пролетни коктейли и невероятна музикална селекция от Sokrat Sokratov. Разбира се, очаква ни незабравим welcome drink, а и много други изненади като beauty кът, в който можем да получим лек стайлинг.

Събитието се осъществява с подкрепата  Domaine Boyar, Bioderma и Kérastase, а след ивента ще може да се насладиш на изложбата в Sofia Ring Mall до края на април.

Актуална информация за събитието откриваме във Facebook събитието и в Instagram.