Церемонията по връчване на отличия се провежда за шести път, а различни барове и ресторанти влизат в 19 категории. Тази година е добавена и нова категория, директно посветена на ситуацията с бизнеса през 2020 и адекватното справяне с нея – Best Delivery Idea.
За първи път Go Guide наградите излизат извън столицата със специален приз, който ще отличи най-доброто заведение в Пловдив. Тук медията определя номинациите, но кои заведения ще си тръгнат печеливши, зависи от всички нас. Сайтът за гласуване се намира на адрес awards.goguide.bg, като сега е моментът да подкрепим любимите си заведения, защото това е най-сигурният начин да продължават да ни събират за добри моменти. Не на последно място партньори на инициативата са Takeaway.com, а Fashion Days дават ваучер на стойност 1000 лева на един от гласувалите. Медиен партньор на Go Guide Food&Drink Awards са БГ Радио, които ще специално ще наградят победителя в категорията за най-добро заведение с музика на живо.
Повече информация за всички номинирани заведения може да откриете на страниците на Go Guide, в онлайн версията на списанието, както и на официалните им профили в социалните мрежи фейсбук и инстаграм. Самите заведения също са маркирани с характерен червен стикер с лого и знак за номинация. Церемонията по връчване на наградите ще се проведе в началото на юни при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.