Go Vintage! – три винтидж съкровищници в София

Vintage Sofia

Автор на снимката vintagesofia.com, текст Дани Николова

Носталгията по отминалите, така прекрасни времена, е обединяващото звено за няколкото млади вдъхновени артисти, стоящи зад vintagesofia.com. И макар сайтът да е създаден през 2011, от него лъха ретро романтика, отдавна забравена красота и дори мъничко суинг… Любителите на винтидж културата ще открият там рокли, брошки, воалетки, фишута и прекрасни стари фотоапарати, готови за нов живот, а от страницата на Vintage Sofia във facebook ще получават информация за всяко заслужаващо си винтидж парти в града.

Ecru Shop

Автор на снимката ecrushop.blogspot.com, текст Дани Николова

За да се полюбувате на красотите, които предлагат в Ecru, ще се наложи да се поразходите до ул. 6-ти септември 26. Преди да се отправите на лов за винтидж находки обаче, е добре да прегледате facebook страницата на Ecru Shop, за да набележите бъдещите си придобивки. Можете да бъдете сигурни, че Мария Люцканова, собственик на прекрасното магазинче, е подбрала дрехите с изисканост и много вкус. Ако не вярвате, проверете блога й sheerwhitetee.blogspot.com.

Par-a-van

Автор на снимката blog.par-a-van.com, текст Дани Николова

Онлайн магазинът е истинска съкровищница. На par-a-van.com може да откриете както уникална винтидж дреха с необикновена история, така и чисто нова дизайнерска чудесия, сътворена от някой млад, талантлив и заслужаващ вниманието ви артист. Сайтът предлага аксесоари, бижута и интериорни предмети с минало и бъдеще, а ние препоръчваме да прегледате страхотния им блог – blog.par-a-van.com, от който гарантирано ще ви хрумнат десетки модни идеи и аутфит вдъхновения.