Новият луксозен бутик се намира в Planet Club, с който Goto си партнират по традиция, точно на пристанище Марина Диневи в черноморския курорт Свети Влас. Преди броени дни официалното откриване там събра над 40 гости.

На събитието Goto представиха и най-новата марка в портфолиото си – елитните Cesare Paciotti с четири различни колекции за дами и изискани господа. Като комплимент към клиентите на стилните бижута и в тон с откриването, в момента клиентите на Goto могат да закупят четирите колекции на ексклузивна цена – в централния магазин от веригата в Sofia Ring Mall, както и в новия бутик в Свети Влас.
Откриването във Влас се случи веднага след като Goto взе под шапката си една от най-известните български фирми, производители на бижута – Еспер, и преди отварянето на втория си по големина магазин в Paradise Center, което предстои наесен.

Новият морски бутик е вече петият магазин на Goto от висшия бранд Goto Jewellery and Diamonds (останалите са в Sofia Ring Mall, Planet Club и два в Марбея) и седми подред като цяло (има още два работещи магазина от по-ниския бранд Goto Gold and Silver – в подлез НДК и придобития наскоро магазин на българската фирма Еспер на ул. Лом 1А, точно зад централата на Unicredit Bulbank).

За предстоящото откриване на бутика в Paradise Center, Goto подготвят премиера на чисто нова, световноизвестна марка бижута, която ще представят ексклузивно в България.

facebook.com/gotojewellery