Спални места, Plastic Bo., Pizzza и Контрол влизат със ска и пънк в голямата зала, за да накарат вещиците в публиката да търсят места за шапките си в 19:00 срещу 15/20лв. Малко преди полунощ в B-Side пък се просмукват джънгъл и рага звуците на Goldrum, The Seismologist, Panega и Bass Mafia, които завъртат плейлисти в 23:30 за 5/10лв.
Темата Exerea 51 долита с космически кораб от Мадрид. Диджей De La Swing (Доминго Белло) слиза от него с техно сетове, които се чуват и в барселонския клуб Elrow. Там той е резидент от почти десетилетие, а тук дълбоките му, тъмни бийтове се нижат между светлините след Павел Петров, Electriksoul и Bagerziev в 22:30 срещу 10лв.
Организаторите на Aniventure Comic Con се развихрят в "малкото НДК" с обещание за награди от На тъмно за най-добър костюм, а плюс това подреждат цяла програма от игри и разностилна музика. Очаква се стабилно количество косплейъри сред добрите декори, така че се постарайте с дегизировката. Приемат ви още в 19:00 срещу 5лв.
Малиновото вино на Трастена ще се лее на 2 ноември в чест на новата реколта, което донякъде е извинение купонът да се маскира и за Хелоуин. Приготвили са чаша вино за „здрасти“ в 00:00, три тематични етажа, концептуални барове, шест зали, осем диджеи, ван с храна и дори място за въртене на обръчи. Редете се по стълбите в 23:00 за 25/30лв.
На 1 ноември от 23:00 с цветни прожектори, хора на кокили, огън, тикви и внушителни пулсации от Balthazar & JackRock, Steven, Peppou, Николай Киров, YOZ и Thea в Corso посрещат всички скелети и клоуни за 10/20лв.